Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Jumbo (NE) prelazi na format supermarketa?

Jumbo (NE) prelazi na format supermarketa?

Grčka trgovačka kompanija Jumbo izdala je saopštenje u kome odbacuje nezvanične a sve glasnije informacije da u narednom periodu planira da proširi svoje poslovanje na prodaju hrane, čime bi praktično Jumbo postao još jedan lanac supermarketa u jugoistočnoj Evropi.

„Nakon nezvaničnih informacija koju su objavili pojedini grčki elektronski i štampani mediji da će naša kompanija proširiti poslovanje na prodaju hrane i tako postati još jedan lanac supermarketa, želimo da saopštimo da naša kompanija nema u planu širenje svoje delatnosti i da će i u narednom periodu ona ostati u sektoru maloprodaje, pre svega igračaka za decu, stvari za dom i baštu, kancelarijskog materijala i sezonski program”, navodi se u saopštenju kompanije Jumbo S.A.

Kompanija Jumbo od nedavno je prisutna i na srpskom tržištu na kome posluje kroz franšizu koju je preuzela kompanija Veropoulos.

Izvor: Retail Serbia

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum