Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Status izgradnje Belgrade Plaza tržnog centra

Status izgradnje Belgrade Plaza tržnog centra

Radovi na izgradnji tržnog centra Belgrade Plaza u punom su jeku i kako navode iz kompanije Plaza Centers, sve teče po planu.

Trenutno je završeno dve trećine garaže i kompletno je konstruisan prvi sprat, a započeta je izrada krova i konstrukcija bioskopa. Započelo se i sa izgradnjom pregradnih zidova, tako da će prve maloprodajne jedinice uskoro dobiti svoj oblik.

Većina vodećih zakupaca će započeti radove na opremanju lokala za nekoliko meseci, a primopredaja ostalih objekata je planirana za prvi kvartal 2017. godine.

Kako se navodi, proces izdavanja takođe teče po planu i veći deo komercijalnog prostora je već izdat ili je zakup dogovoren, kako sa međunarodnim tako i sa lokalnim zakupcima.

Među zakupcima će biti i poznatih domaćih brendova, kao što je Imperio Irena Grahovac, sa kojim je nedavno zaključen ugovor o zakupu lokala od oko 60 kvadrata na prvom spratu šoping mola. Tu će biti i drugih domaćih brendova, kao što su Extreme Intimo, P.S. Fashion, Konstantin-Tex, Katrin i drugi.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum