Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti MOL preuzima Agip benzinske stanice u Mađarskoj

MOL preuzima Agip benzinske stanice u Mađarskoj

Kompanija MOL postigla je sporazum o preuzimanju 173 benzinske stanice Agip u Mađarskoj, koje se nalaze u vlasništvu italijanske naftne kompanije ENI. 

U narednom periodu sve pumpe Agip će promeniti ime i poslovati pod brendom MOL. Mađarska naftna kompanija trenutno je lider u prodaji naftnih derivata na mađarskom tržištu i nakon preuzimanja novih raspolagaće maloprodajnom mrežom većom od 500 benzinskih stanica. Lidersku poziciju MOL zauzima i na tržištima Hrvatske i Slovačke.

Kada je naše tržište u pitanju, MOL Grupa je otpočela poslovanje 2005. godine i trenutno u maloprodajnom sistemu posluje kroz 47 benzinskih stanica. 

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum