Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Bambi i Jaffa u sporu zbog "Vito" keksa

Bambi i Jaffa u sporu zbog "Vito" keksa

Povodom tužbe požarevačkog "Bambija" da su oblik i boja "vito" keksa "Jafe" iz Crvenke nalik obliku i boji "plazma" keksa, fabrika iz Crvenke je saopštila da "ključni problem nije u izgledu keksa, već u činjenici da veoma kvalitetan keks nudi potrošačima po mnogo povoljnijoj ceni". U saopštenju se navodi da je oblik klasičan pravougaonik, a boja ista kao i kod svakog drugog industrijski proizvedenog keksa.

"Recepturu za 'vito' keks razvili smo u sopstvenoj laboratoriji, kao i za sve druge proizvode koji su u poslednje dve godine našli put do potrošača", navode iz "Crvenke."
Ta fabrika je u avgustu predstavila novi proizvod "vito keks", namenjen onima koji vežbaju, naporno rade, mnogo uče, oporavljaju se i rastu, a bogat je vitaminima, proteinima iz mleka i maslaca, sadrži prirodni med, a ne sadrži nikakve veštačke boje ni arome.

U saopšatenju se podseća da je "Jafa" u poslednjih pet godina, investriala 30 miliona evra u najbolju opremu najrenomiranijih svetskih proizvođača opreme za konditrosku industriju i razvila čitavu lepezu novih proizvoda, zahavaljujući radu svojih tehnologa.

 

 

Izvor: RTS

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum