Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti PepsiCo i Ferrero postigli sporazum o partnerstvu

PepsiCo i Ferrero postigli sporazum o partnerstvu

Kompanije PepsiCo i Ferrero postigle su sporazum o strateškom partnerstvu koji će se primenjivati od 1.septembra 2016. godine.

Sporazum će se primenjivati na celoj teritoriji Grčke. U okviru ove saradnje, PepsiCo ce vršiti distribuciju Ferrero proizvoda na prodajnim mestima kao što su kiosci, mini marketi, pekare, prodajna mesta na autobuskim stajalištima i aerodromima. Sporazum uključuje distribuciju proizvoda: Kinder Bueno, Kinder Bueno White, Kinder Surprise, Kinder Joy, Kinder Chocolate, Kinder Delice, Nutella, Nutella & Go, Tic Tac, Ferrero Rocher, Duplo i Tronky. Postignutim sporazumom, obe kompanije žele da ojačaju svoje strateško prisustvo na tržištu kroz široku i efikasnu distributivnu mrežu kao i da nastave ekspanziju svog poslovanja u narednim godinama.

“Saradnja sa kompanijom Ferrero nam otvara nove mogućnosti i veoma smo zadovoljni postignutim sporazumom”, istakli su iz kompanije PepsiCo, dok su iz menadžmenta Ferrera za Grčku, Kipar i Maltu istakli da će i pored veoma teških uslova na tržištu ovakav sporazum doneti svetlu budućnost i nova radna mesta.

Izvor: Retail Serbia

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum