Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti DEDEMAN otvorio novi centar i najavio nova otvaranja

DEDEMAN otvorio novi centar i najavio nova otvaranja

Rumunska trgovačka kompanija DEDEMAN otvorila je novi maloprodajni centar u mestu Satu Mare, u severozapadnom delu Rumunije.

Novootvoreni objekat svečano je otvoren u prisustvu visokih zvanica u koji je investirano 11 miliona evra i u kome je zaposleno 160 radnika. U ponudi se nalazi 45.000 proizvoda, među kojima su stvari za dom i baštu, nameštaj, sanitarije, građevinski materijali, auto oprema i elektronika. Predsednik kompanije DEDEMAN, Dragoš Paval je na otvaranju izjavio: „Otvaranjem ovog centra ojačavamo naše prisustvo na severozapadu zemlje ali i najavljujemo otvaranje još jednog centra u mestu Oradea već krajem leta. Drago mi je što smo uspeli da građevinske radove na izgradnji centra završimo i pre planiranih rokova”.

DEDEMAN je kompanija sa 100% rumunskog kapitala i od 2010. godine je lider u sektoru Uradi Sam prodavnica kada je na rumunskom tržištu nadmašila glavnog konkurenta, nemačkog Praktikera.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum