Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti BG: T MARKET otvara 13 diskonta

BG: T MARKET otvara 13 diskonta

Maloprodajni lanac T MARKET planira da u narednih nekoliko meseci proširi svoju mrežu otvaranjem 13 diskonta na novim lokacijama.

Bugarski trgovac u vlasništvu litvanske Maxime svoje diskont objekte otvoriće u nekadašnjim Penny marketima na 12 lokacija od ukupno 13 planiranih. U planu kompanije je da se svi objekti otvore do sredine oktobra, u sledećim gradovima: Sofija, Popovo, Lovec, Pavlikeni, Elin Pelin, Omurtag, Biala Slatina, Berkovica, Kozlodui, Radomir, Goce Delčev, Razlog i Radnevu. Otvaranjem novih objekata, T MARKET će postati treći trgovinski lanac u Bugarskoj koji će poslovati sa više od 60 marketa. Nove investicije doneće oko 250 novih radnih mesta čime će se ukupan broj zaposlenih povećati na 1200. U objektima ovog trgovca potrošačima je u ponudi između 4500 i 7000 različitih vrsta proizvoda.

Maxima Bugarska doo je ogranak litvanske Maxima Grupe koja posluje u pet evropskih zemalja, među kojima su Litvanija, Bugarska, Letonija, Estonija i Poljska. Grupa poseduje 532 marketa raličitih formata u kojima je zaposleno nešto više od 30.000 radnika.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum