Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delez otvorio dva Shop&Go marketa

Delez otvorio dva Shop&Go marketa

Kompanija Delez Srbija nastavila je sa investiranjem u maloprodajni brend Shop&Go otvaranjem dva objekta u Beogradu.

Oba objekta su renovirana i urađena po najvišim standardima kojima Delez u Srbiji posvećuje veliku pažnju. Krajem jula otvoren je renovirani objekat u Dobanovcima, u ulici Ugrinovačka 164. Radno vreme marketa je od ponedeljka do subote 07-21h i nedeljom od 7.30 do 15h. Početkom ovog meseca Delez je otvorio i renovirani Shop&Go u Krnjači u ulici Branka Momira 5.

Shop&Go lanac je zamenio Mini Maxi prodavnice i uveo novine u izlaganju proizvoda čime je kupcima pružena mogućnost da svoje omiljene proizvode pazare za znatno kraće vreme. U ponudi se nalaze i proizvodi koji nisu bili u Mini Maxi ponudi među kojima je i veći broj proizvoda robnih brendova.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum