Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nova JYSK prodavnica u Beogradu

Nova JYSK prodavnica u Beogradu

Danski lanac prodavnica JYSK otvorio je novi maloprodajni objekat u Beogradu i najavio dolazak u Kraljevo.

Novi objekat u Beogradu otvoren je na Banovom brdu, na adresi Maršala Tolbuhina 9. Povodom otvaranja trgovac je pripremio brojne popuste za prve kupce. Sredinom meseca, tačnije 18. avgusta, danski lanac ce otpočeti svoje poslovanje i u Kraljevu u kome planira otvaranje svoje prve prodavnice.

JYSK na našem tržištu poseduje 25 objekata i posluje direktno, dok je na tržištima Makedonije, Albanije, *Kosova i Crne Gore prisutan kroz franšizne objekte. Na Retail magazinu možete pronaći aktuelne Jysk kataloge i akcije.

U okruženju, trgovinski lanac pravi snažnu ekspanziju na tržištu Rumunije na kome je za samo dve nedelje otvorio tri velika maloprodajna centra u Bukureštu, Drobeta-Turnu Severinu i Jaši.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum