Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Luna Fashion otvorila novu prodavnicu na Zlatiboru

Luna Fashion otvorila novu prodavnicu na Zlatiboru

Svečanim koktelom Luna Fashion je otvorila vrata nove prodavnice na Zlatiboru na kome je od sada prisutna na novoj lokaciji i u modernijem prostoru.

Novi Concept Store otvoren je u TC Zlatibor 5.avgusta uz koktel i party koji je organizovan od 18h povodom otvaranja prodavnice na novoj lokaciji na Zlatiboru. „U ekskluzivnom, komfornom i udobnom prostoru na najatraktivnijoj lokaciji Zlatibora ovog vikenda smestio se Vaš omiljeni modni brend, pretvorivši ovaj planinski kutak u pravu oazu ljubitelja mode”, istakli su iz Lune.

Modna kuća Luna osnovana je 1990. godine i trenutno zapošljava više od 180 radnika kroz proizvodnu liniju i lanac maloprodajnih objekata. U poslednjih pet godina broj prodavnica je uvećan za nekoliko puta a brend Luna je ušao i na tržišta EU.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum