Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Prodaju se fabrike šećera Crvenka i Šajkaška za 25 miliona evra

Prodaju se fabrike šećera Crvenka i Šajkaška za 25 miliona evra

Hellenic Sugar Industry S. A. planira da proda više proizvodnih pogona i kancelarijski prostor u Grčkoj, ali i šećerane u njenom vlasništvu u Srbiji Crvenka i Šajkaška za ukupno 25 miliona evra, nezvanično saznaje Retail Serbia.

Pored imovine u Srbiji, Hellenic Sugar Industry S. A. planira da proda objekat u Larisi sa mašinama za 8,0 milona evra, fabriku u mestu Ksanta za najmanje 7,8 miliona evra, kancelarijski prostor u Atini za 260.000 evra, kao i imovinu u Solunu gde planira prodaju poslovnih objekata za 2,9 zatim 2,73 i 3,0 miliona evra od čega je najveći broj poslovni prostor na ekskluzivnim lokacijama. Proizvodne pogone u Srbiji grčka kompanija planira da proda za ukupno 25 miliona evra.

Na kraju 2015. godine obaveze koja ima ova kompanija iznosile su nešto više od 222 miliona evra. U planu Hellenic Sugar Industry S. A. je da se u naredne tri godine vrati u profitabilno poslovanje.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum