Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi SPAR supermarket u Hrvatskoj na 1.000 m2

Novi SPAR supermarket u Hrvatskoj na 1.000 m2

Novi SPAR supermarket na Kastvu otvorio je kupcima svoja vrata čime SPAR Hrvatska nastavlja sa širenjem prodajne mreže, navode iz Spar-a za Retail Serbia.

U špicu turističke sezone, Kastavce i njihove goste razveselilo je otvaranje novog SPAR supermarketa u ulici Šporova jama 1a u Kastvu.

U vrlo uspešnom primeru javnog privatnog partnerstva (JPP) između investitora kompanije JHL i grada Kastva, otvoren je SPAR supermarket na više od 1.000 kvadrata. Zaposleno je 27 radnika koji će kupcima biti na raspolaganju od ponedeljka do subote od 07:00-22:00 sata, i nedeljom od 08:00-18:00 sati. 

Sa zadovoljstvom ćemo našim kupcima u ovom supermarketu pružiti najbolju uslugu, najveći asortiman i najbolje cene u gradu - istakao je predsednik uprave SPAR Hrvatska, gospodin Helmut Fenzl.

On je naglasio da je u opremanju korišćena najmodernija tehnologija - full LED rasveta kojom će se štedeti i do 15% električne energije. Osim toga, sistemom za korišćenje otpadne toplote rashladnog sistema zagrevaće se topla voda, čime SPAR nastavlja svoju „zelenu“ misiju u očuvanju okoline.

Spar otvaranje

Gospodin Fenzl takođe je otkrio podatak da SPAR već sada ima više od 300 postojećih Despar artikala, što ih čini najkompetentnijim po pitanju italijanskog asortimana. Kupce će se ponuditi čak 88 novih italijanskih proizvoda koji su posebno ulistani za supermarket na Kastvu. Od toga je 20-ak novih proizvoda robne marke Despar, a ostalo su proizvodi poznatih originalnih italijanskih brendova.

Iz SPAR-a poručuju da ovo smatraju tek početkom intenzivnijeg razvoja prodajne mreže i širenja na Kvarneru i u Istri.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum