Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Počela izgradnja Univerexport distributivnog centra

Počela izgradnja Univerexport distributivnog centra

Radovi na izgradnji distributivnog centra Univerexporta u Novom Sadu počeli su 1. avgusta, saopšteno je iz kompanije za Retail Serbia.

Radovi su počeli 1. avgusta, a 12.avgusta postavljenjem kamena temeljca obeležavamo početak izgradnje distributivnog centra. Planiran završetak radova je 1. maj 2017. godine. Vrednost investicije je gotovo 16 miliona evra, površina prostora je 30.000m2 - najveći deo zauzima skladište koje je namenjeno distribuciji i skladištenju robe.Snadbevanje je namenjeno za sve maloprodajne objekte ali i veleprodajne kupce. U okviru distributivnog centra radiće 100 ljudi, navode iz kompanije.

Kompanija Univerexport osnovana je 1990.godine, posluje sa više od 120 maloprodajnih objekata u kojima je zaposleno oko 2.500 radnika. U ponudi se nalazi 16.000 artikala od čega je 600 pod robnim brendovima.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum