Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti ALDI planira 250 marketa u Mađarskoj

ALDI planira 250 marketa u Mađarskoj

Trgovinski lanac ALDI planira veliku ekspanziju na mađarskom tržištu otvaranjem velikog broja marketa širom zemlje.

Trgovačka kompanija je do sada u Mađarskoj otvorila 113 maloprodajnih objekata, nakon otvaranja u mestu Kečkemet, ne uključujući prodavnice na pojedinim festivalima. Do kraja godine, ALDI planira otvaranje još 8 marketa, a u narednom periodu do 20. Dugoročni plan je da se u Mađarskoj napravi snažna ekspanzija kako bi se napravila ukupna maloprodajna mreža od 200 do 250 marketa.

Najveći konkurenti trgovcu su Lidl koji poseduje oko 170 marketa, Penny Market sa oko 200, francuski Auchan (Auchan i bivša Cora) sa velikih 19 hipermarketa, Spar i Tesco sa oko 500 i domaći lanci Coop, CBA i Reál koji ukupno poseduju više od hiljadu maloprodajnih objekata razlicitih formata rasprostranjeni u svim delovima zemlje uključujući i franšizne objekte.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum