Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Treći Gomex market u Beogradu

Treći Gomex market u Beogradu

Novi, treći po redu maloprodajni objekat u Beogradu, kompanija GOMEX otvorila je u petak, 12. avgusta na adresi Ulica Matice srpske broj 109. Ovaj objekat, koji posluje u formi superete, radiće pod nazivom "Mirijevo".

Prodajni prostor u MP "Mirijevo" zauzima gotovo 220 m2, a potrošačima je na raspolaganju asortiman od blizu 4000 različitih artikala. Radno vreme objekta je od 07 do 22h od ponedeljka do subote i od 07 do 21h nedeljom.

O kvalitetu usluge brine se dvanaest novozaposlenih, a MP raspolaže sa dve kase, mlekaricom, voćaricom, mesaricom i svim ostalim, standardizovanim elementima GOMEX-ovih maloprodajnih objekata.

I ovaj GOMEX market će nuditi brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku "Graničar". 

Maloprodajni objekat "Mirijevo" ujedno je i 131. prodavnica u mreži maloprodajnih objekata GOMEX trgovinskog lanca.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum