Benetton "On Canvas" koncept i u Beogradu

Benetton On Canvas

Benetton prodavnica u Ušće Shopping centru otvara svoja vrata u drugoj polovini avgusta sa "On Canvas" konceptom brenda.

Novi koncept predstavlja evoluciju prodavnice Benetton zamišljene kao susret istorije i modernog, kvaliteta i pažnje prema kupcu.

Kako se navodi iz Benettona, centralni element trgovine je platno- canvas, oko kojega se rađaju kolekcije, sezone, boje i materijali; struktura je jednostavna, ali vrlo solidna i skoro nevidljiva oku. Ona je simbol majstorstva, trend kojem se danas sve vise teži kroz inovaciju, a simbolički, ‘platno’ omogućuje transformaciju renovirane prodavnice: menjaju se materijali, razvija se i evoluira prostor.

Projekt za prodavnicu u Ušće Shopping centru dizajniran je od strane Grupe Benetton. Prodavnica se prostire na 650 kvadratnih metara i svojim kupcima pruža jedinstveno iskustvo u prostranom ambijentu, obogaćenom mnoštvom postera, modernih struktura, platna i avangardnih dodataka.

United Colors of Benetton će proslaviti otvorenje nove prodavnice uz lansiranje nove kolekcije Jesen Zima 2016. Kolekcija je obežena izrazitim senzibiletom za lifestlyle-om, trijumfuju boje, šareni uzorci i raznovrsni materijali. U prodavnici ćemo pronaci žensku, mušku, kolekciju za bebe i decu do 14 godina, kao i program undercolors intimo i pidžame, te će se na taj način zadovoljiti potrebe cele porodice.

Koncept On Canvas je već bio predstavljen u Milanu, Moskvi, Lisabonu i Parizu. Inovativni concept je nosilac novog identiteta United Colors of Benetton-a. Italijanski brend Benetton, uz modu, svojim kupcima pruža i autentično iskustvo u vidu dizajna, tehnologije i emocija.

Izvor: Ušće shopping centar