Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti NELT i LACTALIS otpočeli saradnju

NELT i LACTALIS otpočeli saradnju

Kompanija Nelt saopštila je da je uspostavila saradnju sa najvećim svetskim proizvođačem mleka i mlečnih proizvoda Lactalis Grupom.

Kako je navedeno, Nelt će u okviru saradnje u svom centralnom skladištu u Dobanovcima vršiti usluge novom klijentu prema njegovim specifičnim potrebama. Usluga će obuhvatiti skladištenje robe i održavanje flote. Saradnja pored srpskog obuhvata i tržište Bosne i Hercegovine na kome će se raditi usluga skladištenja, komisioniranja, praćenja zaliha i dostave.

Lactalis Grupa je najveći svetski proizvođač mleka i mlečnih proizvoda. Osnovana je 1933. godine kao porodična sirana u Lavalu u zapadnoj Francuskoj, gde joj je i danas sedište. Najveći je svetski proizvođač sira i evropski lider u kategoriji mleka, maslaca i pavlake.

Lactalis Grupa danas ima 60.000 zaposlenih u 76 zemalja. Sa 211 proizvodnih pogona u 37 zemalja i godišnjim obrtom većim od 16,5 milijardi evra, nalazi se među 15 vodećih prehrambenih grupacija na svetu. Prema količini otkupljenog svežeg sirovog mleka, Lactalis zauzima treću poziciju na svetu sa godišnjim otkupom od 15,6 milijardi litara mleka.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum