Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Pick gradi novu fabriku u Segedinu

Pick gradi novu fabriku u Segedinu

Mađarski proizvođač mesnih prerađevina Pick planira izgradnju nove fabrike u Segedinu, saznaje Retail Serbia.

Nova fabrika biće direktna grinfild investicija od više desetina milijardi forinti i prostiraće se na pedeset hektara površine. Iako još uvek nije potvrđena lokacija na kojoj će se buduća fabrika nalaziti, kao jedna od mogućih se spominje mesto stare ruske kasarne. Kompanija je osnovana 1869. godine i nakon spajanja sa firmom Delhus trenutno je najveći mađarski proizvođač mesnih prerađevina sa tržišnim udelom od oko 30%. Od 1992. godine Pick je postao akcionarsko društvo i vremenom je preuzeo više manjih proizvođača mesnih prerađevina a najveći brendovi kompanije su Pick, Delhus i Ringa.

Pick Segedin poseduje najveće kapacitete sušenog mesa u centralnoj Evropi, a pored veleprodaje bavi se i maloprodajom. Kompanija izvozi u 35 zemalja a svoje poslovne jedinice ima u Nemačkoj i Japanu. Mađarski lider godišnje proizvede oko 40.000 tona mesnih prerađevina, među kojima su kobasice, salame, viršle kao i gotova jela. Veliki deo u proizvodnji čine proizvodi od mangulice.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum