Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Unilever preuzeo švedski Blueair

Unilever preuzeo švedski Blueair

Kompanija Unilever saopštila je da je potpisala ugovor o preuzimanju kompanije Blueair, jednog od vodećih proizvođača sredstava za pročišćavanje i osvežavanje vazduha u domaćinstvima.

Finansijski detalji ugovora još uvek nisu poznati.

Prezadovoljni smo što smo dodali Blueair proizvode u naš portfolio. Brend Blueair je nadaleko poznat i predstavlja izuzetan kvalitet i dizajn”, rekao je Nitin Paranjpe, predsednik Unileverovog sektora proizvoda za održavanje domaćinstva.

Blueair je osnovan 1996. godine u Stokholmu, Švedskoj, a kompanija poslednjih godina beleži značajan rast u svim segmentima poslovanja. Blueair će nastaviti poslovati pod istim imenom u više od 62 zemlje sveta, uključujući Švedsku, Kinu, SAD, Južnu Koreju i Indiju.

Izvor: indikator.ba, jatrgovac.hr

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum