Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delta otvara Tempo centar u Banjaluci

Delta otvara Tempo centar u Banjaluci

Kompanija Delta Maxi sutra u 11.00 časova će otvoriti Tempo centar u Banjaluci, koji na površini od 8.000 kvadratnih metara nudi  30.000 artikala najpoznatijih domaćih i svetskih proizvođača. Samo na dan otvaranja Tempo, odnosno bivšeg Tropik centra, pripremljeno je  veliko akcijsko sniženje do 50 odsto.

Sutra svakog 100-tog kupca očekuje besplatna kupovina, 500-tog digitalni fotoaparat, 1000-tog DVD player, 2000-tog veš mašina, 3000-tog frižider, 4000-tog digitalna kamera i 5000-tog lap top.

„Posebno ističemo bogatu ponudu voća i povrća, više od 100 vrsta uvek svežeg hleba i peciva kao i dnevno sveže meso proverenog kvaliteta“, saopšteno je iz kompanije.

Za sve potrošače koji žele da posete Tempo centar na dan otvaranja organizovan je besplatan prevoz na sledećim relacijama: Laktaši–Tempo–Laktaši, Čelinac-Tempo-Čelinac, Krupa na Vrbasu-Tempo-Krupa na Vrbasu. Autobusi će koristiti terminale autoprevoznika “Autoprevoz”.
Za potrošače iz Banjaluke organizovan je besplatan prevoz na relaciji Starčevica (Kočić)-Borik-Autobuska stanica (Central 14b).

U želji da unapredi rad i razvoj zdravstvenih ustanova kompanija Delta Maxi Banjaluka pokloniće bolničku opremu za opremanje odjela intezivne i poluintezivne nege Kliničkog centra Banjaluka. Reč je o posebnoj vrsti antidekubitalnih dušeka namenjenih životno ugroženim pacijentima, a ovom donacijom zadovoljiće se potrebe svih klinika u sastavu Kliničkog centra Banjaluka.

 

 

Izvor: Capital.ba

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum