Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Ekspanzija DM-a u Bugarskoj

Ekspanzija DM-a u Bugarskoj

Lanac drogerija DM nastavlja sa velikim investicijama na bugarskom tržištu otvaranjem novih maloprodajnih objekata.

63. po redu drogerija otvorena je u Sofiji u kojoj je lanac već bio prisutan na 25. mesta. Samo u poslednjih deset meseci, DM je otvorio objekte na deset novih lokacija. Iz kompanije poručuju da je cilj DM-a da izgrade kompaniju koja će odgovoriti na sve zahteve kupaca i koja je pouzdan partner u razvoju maloprodaje.

DM spada u najveći lanac drogerija u centralnoj i istočnoj Evropi. Na bugarskom tržištu kompanija je prisutna od 2009. godine kada je otvoren prvi objekat u gradu Vidinu. Danas je prisutan na 63. lokacija u 24 mesta širom Bugarske. U ponudi se nalazi oko 14.000 artikala, među kojima su i 22 robne marke proizvoda različitih asortimana.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum