Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti CCC dolazi u Srbiju

CCC dolazi u Srbiju

Poznati evropski proizvođač i prodavac obuće CCC uskoro otpočinje svoje poslovanje na srpskom tržištu.

Prva prodavnica će biti otvorena u sklopu novootvorenog Stop Shop retail parka u Valjevu, na adresi Uzun Mirkova 2. CCC je najveći proizvođač obuće u Poljskoj i sa preko 700 maloprodajnih objekata prisutan je u Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Austriji, Sloveniji a od septembra 2013. godine i u susednoj Hrvatskoj. Putem franšize CCC je prisutan i u Rumuniji, Rusiji, Litvaniji, Kazahstanu i Ukrajini.

Sedište kompanije nalazi se u poljskom gradu Polkovice, zapošljava više od 7.000 radnika i kotira se na Varšavskoj berzi. Svaka sezonska kolekcija ovog proizvođača broji oko 4.000 modela muške, ženske i dečije obuće.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum