Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nova Gomex prodavnica u Novom Sadu na Novom Naselju

Nova Gomex prodavnica u Novom Sadu na Novom Naselju

Deveti po redu maloprodajni objekat u Novom Sadu kompanija GOMEX otvorila je u petak, 26. avgusta, na adresi Bulevar Bate Brkića broj 10.

Ovaj objekat, koji posluje u formi superete, radiće pod nazivom "Novo Naselje". Prodajni prostor u MP "Novo Naselje" zauzima gotovo 300 m2, a potrošačima je na raspolaganju asortiman od blizu 4000 različitih artikala. Radno vreme objekta je od 07 do 22h svakog dana i nedeljom.

O kvalitetu usluge brine se četrnaest novozaposlenih koleginica i kolega, a MP raspolaže sa tri kase, mlekaricom, voćaricom, mesaricom i svim ostalim, standardizovanim elementima GOMEX-ovih maloprodajnih objekata. I u ovoj prodavnici kupci će biti u prilici da kupe brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku "Graničar".

Maloprodajni objekat "Novo Naselje" ujedno je i 132. prodavnica u mreži maloprodajnih objekata Gomex trgovinskog lanca.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum