Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Trgovci: Idea i Aman otvorili nove supermarkete

Trgovci: Idea i Aman otvorili nove supermarkete

Marcator S nastavio je sa širenjem maloprodajne mreže otvaranjem novih Idea prodavnica u Loznici i Staroj Pazovi, saopštio je ovaj trgovac. Novi supermarket otvorio je i trgovinski lanac Aman koji je povećao prisustvo u Nišu.

Novootvorena Idea prodavnica u Loznici nalazi se na adresi Vuka Karadžića 35, a u Staroj Pazovi u Svetosavskoj 18. Ove komšijske radnje biće tu da svakog dana, pažljivo skrojenim asortimanom, kvalitetnom i brzom uslugom zadovolje sve potrebe komšiluka u kojem se nalaze, navodi trgovac. Povodom otvaranja, Idea je prvim kupcima pripremila akcijska sniženja i poklone.

I trgovinski lanac Aman nastavlja širenje svoje mreže. Novi supermarket u Nišu koji se nalazi na trgu Kralja Milana 2, prostire se na 700 kvadratnih metara i kupcima nudi raznovrstan izbor proizvoda.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum