Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Lidl ulazi na tržište Bosne i Hercegovine

Lidl ulazi na tržište Bosne i Hercegovine

Nemački trgovački lanac Lidl sve je bliži odluci da uđe i na tržište Bosne i Hercegovine, prenose mediji.

Kako prenosi jatrgovac.hr, već neko vreme se pojavljuju nezvanične informacije da će nemačka kompanija kupiti trgovinske objekte lanca Bingo ili pojedine objekte Konzuma. Lidl je nedavno kupio i nacionalni internet domen u Bosni, a.vlasnik domena je “Lidl Stiftung u. Co. KG”, Stiftsbergstr, 1 74167 Neckarsulm, Nemačka. Na domenu trenutno nije napravljena nikakva internet stranica, već je ona preusmerena na Lidlov međunarodni domen.

Lidl je na hrvatskom tržištu prisutan sa blizu 100 maloprodajnih objekata, dok je na srpskom već izgrađen objekat u Smederevu a trenutno se gradi na još 15-ak lokacija, pa je velika verovatnoća da će upravo tržište Bosne i Hercegovine biti sledeće na kome će ovaj poznati lanac marketa otpočeti poslovanje regionu.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum