Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Pikadili otvara nekoliko novih hipermarketa

Pikadili otvara nekoliko novih hipermarketa

Bugarski trgovački lanac Pikadili otvoriće uskoro nove maloprodajne objekte, među kojima će biti i novi hipermarketi u Sofiji i Varni.

Objekat u Sofiji biće otvoren tokom septembra, nalaziće se u Šoping Paradise Centru i prostiraće se na više od 3600 kvadratnih metara. Nova prodavnica potrošačima će ponuditi veliki izbor svežeg voća i povrća, mesa i širok asortiman vina i alkoholnih pića. Trgovačka kompanija je potpisala ugovor sa firmom Bulfeld doo, koja uspešno sprovodi viziju na uređenju i modernizaciji maloprodajnih objekata. Naglasak će biti posvećen gurmanskom delu u kome će se ponuditi bogat asortiman koji ce zadovoljiti sve kupce.

Vlasnik lanca, Select Trade, otvoriće tokom idućeg meseca i hipermarket u Varni koji će se nalaziti u sklopu Grand Mall-a na površini od 4700 kvadrata, od čega će 3300 biti prodajna površina na dva nivoa.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum