Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Dve nove LC WAIKIKI prodavnice u Srbiji

Dve nove LC WAIKIKI prodavnice u Srbiji

Turski maloprodajni lanac Lc Waikiki nastavlja da širi svoje prisustvo na srpskom tržištu otvaranjem dva nova maloprodajna objekta.

Kompanija je pre nekoliko dana otvorila svoju prvu prodavnicu u Valjevu, koji se nalazi u sklopu Stop Shop retail parka u tom gradu. Od 1. septembra, Lc Waikiki će biti prisutan i u Šapcu gde će otvoriti prodavnicu u sklopu Capitol retail parka koji se nalazi u neposrednoj blizini samog grada na putu prema Loznici. U samom šoping centru svoje maloprodajne objekte poseduju u Delez sa hipermarketom Tempo, lanac obuće Deichmann, C&A, NewYorker, Sport Vision, Đak, Takko, Jysk i drugi.

Lc Waikiki je osnovan u Francuskoj 1985. godine i trenutno je prisutan u više od 30 zemalja kroz 650 maloprodajnih objekata. Prvi objekat u Turskoj otvoren je 1997. godine, a van nje 2009. kada je ušao na tržište Rumunije.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum