Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Swisslion preuzeo fabriku Banat iz Vršca

Swisslion preuzeo fabriku Banat iz Vršca

U posedu poslovnog sistema Swisslion Takovo od nedavno se nalazi fabrika Banat iz Vršca, saopšteno je iz Swisslion-a.

Kako se navodi, sa ciljem revitalizacije kompanije i njenih proizvoda kupljena je fabrika Banat iz Vršca. „Dobro poznati proizvodi odličnog kvaliteta, proizvedeni po originalnim recepturama, uz primenu najsavremenije tehnologije ponovo će se naći pred vama. Tradicionalna Banat mlečna čokolada sa legendarnom kravicom, fini Scarlet deserti, raznolika paleta Juhu barova, YoYo tabla i još mnogo drugih proizvoda od sada će se proizvoditi pod žigom SL tehnologije. Naravno, pripremamo još mnogo slatkih iznenađenja kojima ćemo upotpuniti bogatu paletu Banat poslastica”, ističu iz kompanije.

Swisslion je osnovan 1997. godine, a tokom 2004. godine SL preuzima Takovo u koje je investirala više od 30 miliona evra. U aprilu 2011. godine kompanija otpočinje proizvodnju sladoleda, a tokom ove godine preuzima sva prodajna mesta za prodaju sladoleda na Adi Ciganliji, na kojoj je godinama bila prisutna samo kompanija Frikom.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum