Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi objekti i novi koncept Carrefour hipermarketa u regionu

Novi objekti i novi koncept Carrefour hipermarketa u regionu

Francuski trgovac Carrefour otvorio je novi hipermarket u Bukureštu u kome je predstavio potpuno novi koncept prodavnice na tom tržištu.

Iz kompanije su saopštili da ovo nije pilot projekat i da će se nastaviti otvaranjem još jednog novog hipermarketa u glavnom gradu Rumunije. Novi Carrefour hipermarket u ParkLake centru je 11.po redu takav objekat u Bukureštu, prostire se na 7.800 kvadratnih metara i raspolaže sa 34 kasa. U novom objektu zaposleno je 350 novih radnika.

Otvaranjem ove prodavnice, Carrefour Rumunija predstavlja potpuno novi koncept maloprodajnog objekta u Rumuniji u kome hipermarket nudi novu dimenziju u savremenom prostoru. Novi koncept je razvijen da zadovolji sve kupce, a najveće promene prisutne su u dizajnu i asortimanu. U ponudi se nalazi veći izbor voća i povrća, ribe, peciva i svežeg mesa. Asortiman je proširen na više od 100 vrsta riba i preko 130 vrsta peciva a novina je i 60 konditorskih proizvoda napravljenih u prodavnici. Za razliku od dosadašnjih hipermarketa, kupci će biti u mogućnosti i da vide kako se oni proizvode. Novi koncept donosi novine i na odeljenju odeće i obuće. Posebnu pažnju imali su i proizvodi iz BIO asortimana čija je ponuda obogaćena ali i najavljena njihova veća prezentacija u samom objektu. Iz kompanije su saopštili da će novi objekat biti veoma uskoro otvoren.

Carrefour u Rumuniji trenutno ima više od 280 maloprodajnih objekata, uključujući i preuzete Billa supermarkete. Trgovačka kompanija posluje profitabilno sa profitom od 127 miliona leja, što ga čini jednim od vodećih trgovinskih lanaca u Rumuniji.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum