Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvorena nova AROMA u Beogradu

Otvorena nova AROMA u Beogradu

Trgovinski lanac Aroma otvorio je novi maloprodajni objekat u Beogradu u kome je ponudio raznovrsnu ponudu.

Novi supermarket poznatog trgovačkog lanca nalazi se na Vračaru, na adresi Cara Nikolaja 59. Uz radno vreme od 00 do 24h, kupcima je ponuđen raznovrstan izbor domaćih i međunarodnih brendova, među kojima su i Algida sladoledi, robna marka italijanskog lanca Conad i ostali. Lanac Aroma najviše je prisutan u centralnim gradskim opštinama u Beogradu a od ove godine prisutan je i u Novom Sadu. U vlasništvu Domaće Trgovine, prisutan je u Srbiji i Crnoj Gori na kome takođe poseduje veliki broj maloprodajnih objekata.

Prva Aroma u Beogradu otvorena je 2012. godine, a lanac se nalazi u fazi ekspanzije.

Aroma market enterijer voce

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum