Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kompanija MOL Serbia otvorila 50. servisnu stanicu u Srbiji

Kompanija MOL Serbia otvorila 50. servisnu stanicu u Srbiji

Kompanija MOL Serbia danas je u novosadskom naselju Veternik, svečano, uz prisustvo prijatelja kompanije i poslovnih partnera, otvorila svoju 50. servisnu stanicu u našoj zemlji.

Novootvorena moderno dizajnirana MOL Serbia servisna stanica u Veterniku potrošačima nudi gorivo najboljeg kvaliteta, uključujući i evrodizel EURO 5 i EVO goriva, u skladu sa najvišim standardima kompanije MOL.

Tom prilikom, otvarajući novu, 50. MOL Serbia servisnu stanicu, direktorka maloprodaje kompanije MOL Serbia Nataša Vukšić istakla je veliko zadovoljstvo do sada učinjenim, i najavila nove investicije i nove MOL servisne stanice u zemlji.

Pedeseta servisna stanica potvrđuje čvrstu opredeljenost MOL Grupe da i dalje investira u Srbiji. Namera naše kompanije je da na srpskom tržištu, kao i na drugim tržištima na kojima MOL Grupa posluje, dostignemo 10% udela. Mislim da smo na dobrom putu da to i ostvarimo. U narednom periodu nastavićemo sa širenjem maloprodajne mreže i sa implementacijom inovativnih kocepata u poslovanju. Pažljivo osluškujemo potrebe i navike naših potrošača i to je ono što naše poslovanje čini uspešnim, rekla je Nataša Vukšić, direktorka maloprodaje kompanije MOL Serbia.

MOL Grupa je prisutna na domaćem tržištu više od deset godina, najpre kroz promet sirovih derivata i maziva, a kroz maloprodajnu mrežu od 2005. godine. Pored izvanredne ponude naftnih derivata, na servisnim stanicama kompanije MOL Serbia možete naći i inovatinvni maloprodajni koncept Fresh Corner, a uz sve to će vas dočekati i uslužiti profesionalno i prijatno osoblje.

U narednom periodu kompanija MOL Serbia otvoriće još 10-15 novih servisnih stanica na teritoriji Srbije.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum