Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti DIS: Uskoro otvaramo novi hipermarket u Beogradu

DIS: Uskoro otvaramo novi hipermarket u Beogradu

Domaći trgovinski lanac DIS otvoriće uskoro novi hipermarket u Beogradu, saopšteno je iz kompanije za Retail Serbia.

Novi maloprodajni objekat ovog trgovca nalaziće se u sklopu SHOPPI retail parka koji će uskoro biti otvoren u Borči. Hipermarket će se prostirati na ukupnoj površini od 2083 kvadrata, od čega će 1350 kvadratnih metara biti prodajna površina. U novom Dis-ovom objektu potrošačima će biti na raspolaganju osam kasa.

Dis danas posluje u mnogim gradovima širom Srbije sa 22 maloprodajna objekta koji se prostiru na površini od 83.660 kvadrata. U Beogradu, Dis je prisutan na tri lokacije u TC Zmaj, na Novom Beogradu i u Mirijevu.

SHOPPI retail park na 12.000 kvadrata pored Dis hipermarketa kupcima će ponuditi i druge poznate maloprodajne brendove, među kojima su: Office Shoes, Dm, Deichamnn, Sport Vision, Planet Sport, N Sport, Laguna, Jasmin, Studio Moderna, Diopta i restoran McDonald’s Drive.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum