Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Multicon inženjering gradi Plaza tržne centre u Beogradu i Kragujevcu

Multicon inženjering gradi Plaza tržne centre u Beogradu i Kragujevcu

Izraelska kompanija "Plaza centers" angažovala je firmu "Multikon inženjering" na izgradnji objekta "Plaza Kragujevac" i reprezentativnog objekta "Plaza centra" u Beogradu, što je potvrđeno potpisivanjem dva ugovora.
"Pošto se 'Multikon' pokazao kao pouzdan partner, čiji se rad zasniva na najvišim svetskim standardima, sa firmom 'Plaza centers' je ugovoreno projektovanje još jednog reprezentativnog objekta - 'Plaza centra' u Višnjičkoj ulici u Beogradu", navode predstavnici kompanije "Multikon inženjering".

Ugovore su potpisali generalni direktor firme "Multikon inženjering" (Multicon inženjering) Ratko Bažalac i direktor kompanije "Plaza Centers" (Plaza Centers) Sagiv Meger.

Za objekat "Plaza Kragujevac", pored projektovanja, "Multikon inženjering" je, prema navodima direktora marketinga Ilije Trbovića, angažovan i na vođenju izgradnje, što je, takođe, potvrđeno potpisivanjem ugovora.

Završetak tog savremenog šoping centra, površine 67.000 kvadratnih metara, u vrednosti od oko 60 miliona evra, predviđen je za kraj iduće godine.

Površina "Plaza centra" u Višnjičkoj ulici u Beogradu, biće 89.000 metara kvadratnih, a predviđeno je da radovi budu završeni do kraja 2010. godine.

 

Izvor: RTS

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum