Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti PROFI otvorio 15 i najavio još 100 marketa

PROFI otvorio 15 i najavio još 100 marketa

Trgovinski lanac PROFI otvorio je 15 novih maloprodajnih objekata u Rumuniji i najavio još veću ekspanziju.

Otvaranjem novih, trgovinski lanac u vlasništvu poljskog investicionog fonda približava se broju od 500 prodavnica u Rumuniji i postaje jedan od većih igrača u toj državi.

Iz kompanije su saopštili da timovi na širenju mreže rade punim kapacitetima kako bi se u narednom periodu otvorilo još 100 maloprodajnih objekata različitih formata i u različitim sredinama. Neke od novih PROFI prodavnica se nalaze u gradovima: Temišvar, Sebeš, Sučava, Teius i Talmaciu, sa prodajnom površinom od 250 do 350 kvadrata. Trgovinski lanac u Rumuniji posluje u više od 210 mesta i trenutno ima najveću geografsku pokrivenost na tom tržištu. PROFI beleži stalni rast prometa, koji je trenutno blizu 600miliona.

Vlasnik lanca Enterprise Investors PL poseduje na matičnom tržištu i DINO supermarkete. Kompanija u svom vlasništvu poseduje i fabriku Kofola, brokerske kuće, telekomunikacione operatere. Prisutna je i u Češkoj, Mađarskoj i Slovačkoj.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum