Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti REPUBLICA BIO - novi maloprodajni lanac

REPUBLICA BIO - novi maloprodajni lanac

Nakon višegodišnjeg iskustva u proizvodnji sertifikovanih BIO proizvoda i prodaji putem online trgovine, REPUBLICA BIO je od sada prisutna i direktno kroz maloprodaju otvaranjem prvog franšiznog objekta.

U pitanju je novi koncept maloprodajnog formata na manjoj kvadraturi u kome su pored prehrambenih proizvoda, kupcima ponuđeni i sredstva za negu i deterdženti. Prvi objekat ovog brenda, otvoren je u Bukureštu ispred IKEA centra. Napravljen od recikliranih materijala i modernog izgleda otvoren je prvi a u planu kompanije je da putem franšize uskoro otvorio nove maloprodajne objekte u Rumuniji ali i na inostranim tržištima. Bilo je jako teško uvek plasirati sveže organske proizvode direktno na kućnu adresu kupcu i zbog toga smo se odlučili da pristupimo ovom projektu, istakli su iz Republica Bio.

Putem online a sada i direktne trgovine, nalazi se veliki izbor sokova, senfova, mlečnih proizvoda, špageta, jaja, slatkiša, kozmetike, proizvoda od žitarica, sapuna, deterdženata, dečije hrane, voća i povrća, piletine i ostalih proizvoda. Na zvaničnom sajtu potrošačima je na raspolaganju blog i edukacioni deo.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum