Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren novi Medius supermarket

Otvoren novi Medius supermarket

Lokalni trgovinski lanac na područiju Stare i Nove Pazove, Medius, otvorio je novi maloprodajni objekat.

Uz degustacije, poklone i brojne akcije, svečano je otvoren novi Medius supermarket. Novi objekat trgovac je otvorio u Staroj Pazovi, u ulici Branislava Nušića broj 1, navode iz ove trgovačke kompanije. Medius je trenutno najveći lokalni trgovinski lanac koji posluje sa ukupno 17. supermarketa rasprostranjenih u Novoj i Staroj Pazovi, Inđiji, Batajnici, Beški, Novom Slankamenu kao i u mestu Vojka.

Medius je osnovan 1994. godine, a krajem 2007. otvara svoj prve supermarkete koji se danas prostiru na površinama od 200 do 550 kvadrata. Sa više od 300 zaposlenih, Medius je član i jedan od osnivača Domaćeg Trgovačkog Lanca (DTL) koji ukupno broji 14 nezavisnih trgovačkih preduzeća sa više od 500 maloprodajnih objekata.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum