Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Četiri nove Decathlon prodavnice u našem okruženju

Četiri nove Decathlon prodavnice u našem okruženju

Međunarodni maloprodajni lanac sportske opreme Decathlon otvorio je novi objekat ali i najavio još tri do kraja godine u našem okruženju.

Novootvoreni objekat, 18. po redu u Budimpešti nalazi se na trgu Nyugati. Na površini od blizu 2.000 kvadratnih metara trgovac je ponudio raznovrsnu ponudu sportske opreme. Trgovačka kompanija koja na mađarskom tržištu beleži rast prometa sa 34,7 na 44 milijardi forinti, planira da do kraja godine otvori još tri objekta u gradovima Tatabanja, Šopron i još jedan u Budimpešti. U pitanju će biti objekti nešto manje površine koja će se kretati oko 1000m2.

Decathlon u Mađarskoj zapošljava 1300 radnika. U 2015. godini, trgovac je nakon oporezivanja ostvario dobit od 1,4 milijardi forinti. Iz kompanije su saopštili i da je online kupovina u stalnom porastu i trenutno iznosi 3%. Online prodavnica za sada kupcima nudi samo veće i teže stvari. Decathlon je najavio da će i tokom sledeće godine nastaviti sa širenjem svoje maloprodajne mreže u svim delovima zemlje.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum