Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoreno šest Aman Plus supermarketa

Otvoreno šest Aman Plus supermarketa

Trgovinski lanac Aman svečano je otvorio Aman plus supermarkete na šest lokacija na kojima su se nalazili Interex, Idea i Roda supermarketi.

Trgovačka kompanija je tokom prošle i ove godine preuzela veliki broj Interex i Mercator S objekata. 10. septembra, tačno u 09h, svečano su otvoreni supermarketi u Beogradu, na adresi Ustanička 170 ( Interex ), u Valjevu, na adresi Bulevar palih boraca 91/92 bb ( Interex ), u Pančevu, na adresi Dositeja Obradovića 8k ( Idea super ), u Smederevu, na adresi Despota Đurđa bb ( Roda megamarket ), u Nišu, na adresi Majakovskog bb ( Interex ), i u Zaječaru, na adresi Hajduk Veljkova 4 ( City Interex ). Povodom svečanog otvaranja Aman je pored akcijskih sniženja za prvih 200 kupaca pripremio poklon pakete, a najmlađe posetioce zabavljali su animatori klovnovi, uz besplatna fotografisanja.

Pod maloprodajnim brendovima Aman, Aman Plus i Target Market, ovaj trgovac spada u jedne od najvećih trgovinskih lanaca u zemlji koji posluje sa oko 200 objekata različitih formata. Nakon preuzimanja Interex objekata od francuske Les Mousquetaires grupacije, Aman je preuzeo i uvoz pojedinih proizvoda iz asortimana privatnih robnih marki francuskog trgovca.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum