Otvoreno šest Aman Plus supermarketa

Aman Plus ulaz

Trgovinski lanac Aman svečano je otvorio Aman plus supermarkete na šest lokacija na kojima su se nalazili Interex, Idea i Roda supermarketi.

Trgovačka kompanija je tokom prošle i ove godine preuzela veliki broj Interex i Mercator S objekata. 10. septembra, tačno u 09h, svečano su otvoreni supermarketi u Beogradu, na adresi Ustanička 170 ( Interex ), u Valjevu, na adresi Bulevar palih boraca 91/92 bb ( Interex ), u Pančevu, na adresi Dositeja Obradovića 8k ( Idea super ), u Smederevu, na adresi Despota Đurđa bb ( Roda megamarket ), u Nišu, na adresi Majakovskog bb ( Interex ), i u Zaječaru, na adresi Hajduk Veljkova 4 ( City Interex ). Povodom svečanog otvaranja Aman je pored akcijskih sniženja za prvih 200 kupaca pripremio poklon pakete, a najmlađe posetioce zabavljali su animatori klovnovi, uz besplatna fotografisanja.

Pod maloprodajnim brendovima Aman, Aman Plus i Target Market, ovaj trgovac spada u jedne od najvećih trgovinskih lanaca u zemlji koji posluje sa oko 200 objekata različitih formata. Nakon preuzimanja Interex objekata od francuske Les Mousquetaires grupacije, Aman je preuzeo i uvoz pojedinih proizvoda iz asortimana privatnih robnih marki francuskog trgovca.

Pripremio: Žarko Grozdanić