Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren novi FIS trgovački centar na 7000 kvadrata

Otvoren novi FIS trgovački centar na 7000 kvadrata

Kompanija FIS koja posluje na području Republike Srpske i Federacije BiH, otvorila je novi trgovački centar u mestu Žepče, čime nastavlja širenje maloprodajne mreže širom zemlje, saopšteno je iz kompanije.

Novi savremeni FIS centar u mestu Žepče nalazi se na magistralnom putu u naselju Brankovići bb i prostire se na 7000 kvadrata sa ponudom od 250 000 artikala. Trgovačka kompanija je u ovom mestu prisutna od 2009. godine, a u poslednjih godinu dana je privremeno obustavila poslovanje zbog izgradnje i preseljenja u novi objekat. Novi FIS kupcima pored supermarketa sa velikim izborom prehrambenih proizvoda, nudi i nameštaj, odeću i obuću, stvari za dom i baštu, tehniku i građevinski materijal. Značajan deo u ukupnoj ponudi pripada FIS-ovim robnim markama: Ambyenta, Anbinni, GS i FIS Home. U sklopu centra posluju i restoran, dečija igraonica i optika.

Veoma nas raduje što smo svoja vrata ponovo otvorili u Žepču. Jednogodišnji prekid u radu iskoristili smo za izgradnju većeg i modernijeg FIS centra kakav Žepčani, sigurno, zaslužuju. Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo realizacijom ovog projekta dati podršku razvoju zajednice na ovom području. Na posao se vraća naših 55 radnika a zaposlenje je dobilo i još 50 novih. Sa našim kupcima smo ”stari” prijatelji i zato već znaju, da ćemo im ponuditi najveći izbor robe uz najbolje cene i uslugu – izjavio je direktor prodaje FIS-a Igor Radoš.

Od polovine ove godine kompanija FIS je otvorila tri nova savremeno opremljena prodajna centra: u Mostaru, Doboj Jugu i sada u Žepču. U razvojnim planovima preduzeća je dalje širenje prodajne mreže i vlastite proizvodnje, navode iz kompanije.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum