Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Aroma otvorila tri marketa u Crnoj Gori

Aroma otvorila tri marketa u Crnoj Gori

Otvaranjem tri maloprodajna objekta Aroma je nastavila širenje i na crnogorskom tržištu.

Novi Aroma marketi u Crnoj Gori nalaze se u Podgorici, na adresi Svetozara Markovića 27 i u Budvi, na adresi Kanjoša Macedonovića bb. Kao i u dosadašnjim ponudama, trgovac ističe brendirane artikle iz različitih asortimana i Conad proizvode. Nešto ranije, trgovinski lanac je otvorio i potpuno renovirani market u Kotoru koji se nalazi u ulici Sveti Stasije bb. Domaća Trgovina u čijem se sastavu nalaze Aroma marketi i Conto diskonti najmlađa je članica Expo Commerce iz Kotora koja je pre nekoliko godina preuzela Delez objekte u Crnoj Gori.

Kompanija Expo Commerce osnovana je 1991. godine a pored maloprodaje, bavi se i uvozom i distribucijom proizvoda. Na crnogorskom tržištu, pored Arome i Conto, najveći igrači su Voli i Idea, ali svakako ne treba izostaviti ni manje lance poput Mega Prometa koji posluje sa 6 marketa, jednim hipermarketom i distributivnim centrom.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum