Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Tuš završava gradnju supermarketa u Jagodini

Tuš završava gradnju supermarketa u Jagodini

Kompanija Tuš iz Slovenije (Tuš trade d.o.o. u Srbiji) gradi supermarket u Jagodini, koji će prema ugovoru sa izvođačima radova "Trimoinženjeringom" iz Beogarada, biti završen do 6. oktobra. Objekat supermarketa, čija je izgradnja počela 7. aprila, projektovala je firma "Artine" iz Kraljeva, a sada se najviše radi na unutrašnjim instalacijama i opremanju, izgradnji prilaznih puteva i parkirališta.

Kompanija Tuš supermarkete ima u Beogradu, Novom Sadu, Somboru i Subotici. Za izgradnju tržnog centra u Jagodini zemljište je kupila i Kompanija "Central European Estates" (CEE) vlasništvo milijardera Julija Ofera i Nimroda Rinata iz Izraela.

Izvor: Tanjug

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum