Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren novi Bingo hipermarket

Otvoren novi Bingo hipermarket

Trgovinski lanac Bingo otvorio je novi hipermarket koji se nalazi u sklopu novootvorenog Retail Parka Derventa.

Hipermarket se prostire na 1500 kvadrata prodajne površine u kome je zaposleno 40 novih radnika. Bingo je u saradnji sa partnerima kupcima pripremio brojna iznenađenja i degustacije proizvoda. „Za naše kupce pripremili smo veliki broj akcija i kampanju „Kralj dobrih cena“ koja dodatno nudi sniženja. Od ponude u hipermarketu svakako izdvajamo odeljenje voća i povrća, gastro odeljenje i školskog pribora“, istakla je Tatjana Paunovski ispred trgovačke kompanije. Otvaranjem novog objekta, trgovinski lanac Bingo je prisutan na ukupno 177 lokacija i prema najnovijim analizama uskoro će preuzeti vodeću poziciju od Konzuma koji stagnira.

Retail Park Derventa koji se nalazi na magistralnom putu Derventa - Brod prostire se na 6.000 kvadrata, dok će izgradnjom druge faze ukupna površina iznositi 14000 kvadrata. Pored Binga u centru su prisutni i međunarodni maloprodajni brendovi JYSK, Tom Tailor, Tally Weijl i nekoliko manjih domaćih trgovaca. U retail parku su otvoreni i restorani, apoteke, menjačnice i optičarske radnje.

Investitor projekta prvog retail parka u Republici Srpskoj je Elektron Grupa koja već poseduje maloprodajne objekte ali i manje šoping centre, robne kuće i prodavnice tehničke robe.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum