Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Lidl uveo novi koncept

Lidl uveo novi koncept

Predstavnici kompanije Lidl Bugarska i zamenik Gradonačelnika Sofije, Dončo Barbalov, svečano su otvorili novi maloprodajni objekat ovog lanca u Bugarskoj, u kome je predstavljen novi tip Lidl objekta i na tom tržištu.

Nova filijala u Sofiji pored savremenog izgleda, donosi veću funkcionalnost i energatsku efikasnost koja troši 30% manje energije od dosadašnjih objekata. Inovacije imaju za cilj da obezbede veću udobnost za kupce, poboljšati radno okruženje zaposlenima i raditi na očuvanju životne sredine.

Otvaranjem ove prodavnice Lidl potvrđuje velike planove u budućnosti na bugarskom tržištu. Unutrašnjost objekta donosi moderne boje i prirodne materijale. Klimatizacija objekta je projektovana da zimi koristi izvore grejanja iz otpladnih voda rashladnih sistema. Svi objekti koji se od sada budu gradili doneće isti koncept, istakli su iz Lidla. Novi Lidl supermarket se prostire na 1100 kvadrata prodajne površine.

U proseku, svaki maloprodajni objekat ovog trgovca zapošljava oko 17 radnika, dok se u primorskim mestima u toku sezone nalazi i do 35 radnika koji su na raspolaganju kupcima.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum