Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novo rukovodstvo Henkel Ceresit u Srbiji

Novo rukovodstvo Henkel Ceresit u Srbiji

U susret jubileju Henkel Ceresit fabrike, u Inđiji je održana konferencija za medije na kojoj je predstavljen novi direktor poslovnog sektora Adhezivi Tehnologije kompanije Henkel Srbija, gospodin Predrag Armuš.

Osvrnuvši se na uspešno poslovanje i rezultate fabrike tokom proteklog perioda, Armuš, koji je na novu funkciju došao sa mesta generalnog direktora Henkel BH, istakao je značaj fabrike koja godišnje proizvede više od 100.000 tona građevinskih lepkova za 6 tržišta u regionu i više od 23 miliona stanovnika. 

Učesnici konferencije u Inđiji imali su priliku i da obiđu fabriku građevinskih lepkova i tečnih maltera u kojoj se primenjuju najsavremenije tehnologije proizvodnje, a koja naredne godine obeležava 10 godina uspešnog rada. Tom prilikom, predstavljena su i dva vodeća inovativna proizvoda iz Ceresit asortimana – CM 11 Plus sa specijalnim Power Polimerima za veću otpornost na klizanje i brže fugovanje na zidu, kao i CM 16 sa silikatnim vlaknima za još veću snagu i čvrstoću lepljenja.

 

Veliko mi je zadovoljstvo što skoro deset godina uspevamo da izađemo u susret očekivanjima i potrebama naših potrošača stalnim inovacijama u proizvode i primenom najsavremenijih tehnoloških rešenja uz vrhunski Ceresti kvalitet“, istakao je gospodin Armuš.

 

Predstavnici medija imali su i mogućnost da na konferenciji u Inđiji iskažu svoju kreativnost i daju predlog idealne fasade uz primenu svih raspoloživih Ceresit fasadnih materijala. Pomoću inovativne aplikacije „Ceresit Facade Designer“ takmičari su osmišljavali izgled fasade zahvaljujući 3D vizualizaciji kuća, kao i širokim izborom boja i struktura iz Ceresitovih paleta. Po izboru žirija, tvorac najkreativnijeg rešenja za fasadu kao nagradu je dobio Ceresit fasadni materijal u vrednosti od 1.500 evra. Nagradu je omogućila Societe Generale banka kao partner kompanije Henkel u projektu „Ceresit fasadnih kredita“ za kupovinu fasadnih materijala uz odloženo plaćanje na 12 meseci bez kamate.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum