Novo rukovodstvo Henkel Ceresit u Srbiji

Henkel Ceresit rukovodstvo

U susret jubileju Henkel Ceresit fabrike, u Inđiji je održana konferencija za medije na kojoj je predstavljen novi direktor poslovnog sektora Adhezivi Tehnologije kompanije Henkel Srbija, gospodin Predrag Armuš.

Osvrnuvši se na uspešno poslovanje i rezultate fabrike tokom proteklog perioda, Armuš, koji je na novu funkciju došao sa mesta generalnog direktora Henkel BH, istakao je značaj fabrike koja godišnje proizvede više od 100.000 tona građevinskih lepkova za 6 tržišta u regionu i više od 23 miliona stanovnika. 

Učesnici konferencije u Inđiji imali su priliku i da obiđu fabriku građevinskih lepkova i tečnih maltera u kojoj se primenjuju najsavremenije tehnologije proizvodnje, a koja naredne godine obeležava 10 godina uspešnog rada. Tom prilikom, predstavljena su i dva vodeća inovativna proizvoda iz Ceresit asortimana – CM 11 Plus sa specijalnim Power Polimerima za veću otpornost na klizanje i brže fugovanje na zidu, kao i CM 16 sa silikatnim vlaknima za još veću snagu i čvrstoću lepljenja.

 

Veliko mi je zadovoljstvo što skoro deset godina uspevamo da izađemo u susret očekivanjima i potrebama naših potrošača stalnim inovacijama u proizvode i primenom najsavremenijih tehnoloških rešenja uz vrhunski Ceresti kvalitet“, istakao je gospodin Armuš.

 

Predstavnici medija imali su i mogućnost da na konferenciji u Inđiji iskažu svoju kreativnost i daju predlog idealne fasade uz primenu svih raspoloživih Ceresit fasadnih materijala. Pomoću inovativne aplikacije „Ceresit Facade Designer“ takmičari su osmišljavali izgled fasade zahvaljujući 3D vizualizaciji kuća, kao i širokim izborom boja i struktura iz Ceresitovih paleta. Po izboru žirija, tvorac najkreativnijeg rešenja za fasadu kao nagradu je dobio Ceresit fasadni materijal u vrednosti od 1.500 evra. Nagradu je omogućila Societe Generale banka kao partner kompanije Henkel u projektu „Ceresit fasadnih kredita“ za kupovinu fasadnih materijala uz odloženo plaćanje na 12 meseci bez kamate.