Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti IDEA otvara hipermarket na Karaburmi

IDEA otvara hipermarket na Karaburmi

Otvaranjem novog IDEA hipermarketa, kompanija Mercator S će povećati svoje prisustvo u beogradskom naselju Karaburma na kome je prisutna sa Roda megamarketom i nekoliko manjih IDEA prodavnica.

Budući maloprodajni objekat koji će se nalaziti u prizemlju Belgrade Plaza Centra, biće jedan od većih u Beogradu koji posluju u sistemu Mercatora i prostiraće se na blizu 2000 kvadratnih metara. Plaza Centers Serbia jos uvek nije predala Mercatoru objekat kako bi uradio završne radove, ali se to može očekivati da bude uskoro.

U neposrednoj blizini, Mercator poseduje i Roda megamarket koji se nalazi u Šoping Centru Karaburma. Pored Rode, posluju i mnogi poznati modni brendovi, a na mestu Merkur prodavnice koja je zatvorena pre više od godinu dana, trenutno se izvode veliki građevinski radovi koji nagoveštavaju nove zakupce u sklopu centra. Ipak, na naše pitanje o novim zakupcima i vrednosti investicije, menadžment centra nije želeo da nam da odgovor.

Da li će dolaskom novih brendova, Šoping Centar Karaburma uspeti da zadrži posetioce, ostaje da se vidi kada se u neposrednoj blizini otvori daleko veći i moderniji centar.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum