Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvorena druga IDEA u Jagodini

Otvorena druga IDEA u Jagodini

Kompanija Mercator S otvorila je drugi po redu IDEA maloprodajni objekat u Jagodini.

"Jagodina je postala bogatija za još jednu IDEA prodavnicu koja je otvorena na adresi Kneginje Milice bb. Ova komšijska radnja sada je tu da svakog dana, pažljivo skrojenim asortimanom po principu „od svega po malo” i kvalitetnom i brzom uslugom, zadovolji sve potrebe komšiluka u kojem se nalazi. Iz ponude posebno izdvajamo odeljenje uvek svežeg voća i povrća, svežih pekarskih proizvoda koji su pečeni tog jutra, ali i odeljenja najfinijih delikatesa vrhunskog kvaliteta i svežeg mesa kontrolisanog kvaliteta i porekla", saopštila je trgovačka kompanija.

Prilikom otvaranja Idea je prvim kupcima pripremila poklone a najmlađe posetioce su zabavljali animatori klovnovi i Kodi maskota.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum