Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Fashion Park Outlet Centar Inđija dobio nove brendove

Fashion Park Outlet Centar Inđija dobio nove brendove

Smešten uz autoput Beograd - Novi Sad, Fashion Park Outlet Centar Inđija dobio je nove modne brendove koji su upotpunili ponudu centra.

Od nedavno u sklopu centra posluje međunarodni poznati modni lanac NINE WEST. Poznata renomirana modna kuća osnovana je 1978. godine u Njujorku. Ponuda obuhvata širok asortiman ženske obuće, tašni, kožne galanterije i eksesoara. NINE WEST za kratko vreme postaje svetski renomiran modni brend i inovator u modnoj industriji. Danas NINE WEST predstavlja sinonim za sofisticirani i trendi brend namenjen modernoj ženi koja vodi složeni način života, nudeći joj poverenje i svestranost koja je prati u svim sferama - od posla, preko svečanih događaja do opuštenih vikend izlazaka.

Nesto ranije, u sklopu centra svoju prodavnicu je otvorio i modni lanac Extreme Intimo. U ponudi se nalazi moderna muška kolekcija, i ženstvene sofisticirane linije za dame, šik i zabavne kolekcije za devojčice i dečake i dražesne stvarčice za najmlađe.
Tokom avgusta, otvorena je i BK Multibrand ( Beba Kids ) prodavnica. U ponudi se nalazi veliki izbor dečije garderobe uzrasta do 14 godina. U BK Multibrand radnjama možete, pored kolekcija Beba Kids i Strip, pronaći i istaknute svetske brendove dečije odeće i obuće - Mayoral, Replay, Naturino, Geox, Superfit, Disney…

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum