Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Metro Cash & Carry otvara nove objekte u Srbiji

Metro Cash & Carry otvara nove objekte u Srbiji

Kompanija Metro proširiće poslovanje u Srbiji, izjavio je ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević. "U naredne dve godine "Metro" planira otvaranje još četiri nova objekta "Cash & Carry" u Srbiji, ali i otvaranje drugih vrsta trgovinskih objekata", izjavio je Milosavljević nakon sastanka sa predstavnicima te kompanije u Frankfurtu.
Kako Retail Serbia Portal saznaje prvi u nizu novih objekata biće Metro Cash & Carry u Subotici čiji se završetak izgradnje očekuje do kraja godine.

U okviru "Metro grupe" postoje i lanci robnih kuća, hipermarketa i prodavnica tehničke robe. Kako je saopšteno, na sastanku je dogovorena i mogućnost promocije srpskih proizvoda organizacijom manifestacija u prodajnim objektima "Metro" u drugim zemljama.

 

Izvor: Retail Serbia Portal - Trgovina u Srbiji

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum