Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Ahold Delhaize otvorio novi market u Beogradu

Ahold Delhaize otvorio novi market u Beogradu

Nova trgovačka grupacija Ahold Delhaize otvorila je potpuno novi objekat u Beogradu, ali i povećala broj objekata sa non stop radnim vremenom.

Uz brojna akcijska sniženja, Ahold Delhaize otvorio je novi Shop&Go market u Beogradu, koji se nalazi na adresi Milutina Milankovića 9.

Novootvoreni market potrošačima će biti na raspolaganju radnim danom i subotom od 07 do 21h i nedeljom od 07.30 do 15h. Kako navode iz kompanije, povećan je broj marketa ovog brenda koji će ubuduće imati non stop radno vreme. Shop&Go objekti koji rade non stop nalaze se na sledećim lokacijama: Dalmatinska 94, Bulevar Kralja Aleksandra 193, Jurija Gagarina 14, u Vrčinu na adresi 29. Novembra 18, Vojislava Ilića 102, Vase Črapića 15, Francuska 5, Topličin venac 19-21 na mestu nekadašnjeg Casino supermarche-a, Karađorđeva 71, Mileševska 15, Kneginje Zorke 53, Svetogorska 2, Kruševačka 35, Bulevar Kralja Aleksandra 50 i 113, Glavna 53, Dobračina 2, Vojvode Stepe 415e, Bulevar Oslobođenja 1, Milovana Milovanovića 2-2a i Vojvode Vlahovića bb.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum